Hur går det med min nya medicinering?

Gästblogg- 2015-02-15

I fredags var jag hos läkaren och fick en antidepp medicin utskriven, som fungerar fint även mot kroniska smärtor, som jag har. Första natten sov jag bra på medicinen… vet att jag bad min sambo att sänka TV:n, men jag kollade aldrig så att det lev gjort, för att jag somnade en stund senare. Jag sov rätt tungt. I går vaknade jag 9.00 som vanligt trots att jag hade medicinen kvar i kroppen. Var sådär lagom trött i huvudet hela dagen… OCH SMÄRTFRI! (om man bortser från några korta smärtattacker som kroppen vill ge mig i tron om att den ska få mer vanlig smärtstillande… men nu är det slut på det.
Jag har inte tagit någon annan medicin mot smärtorna sedan starten i fredags kväll. Känner mig glad över det. Har gått en tid och funderat på om denna möjlighet finns och om det skulle vara något för mig… Det fick jag svar på i Fredags och mina funderingar vekar vara korrekta.
Det är bättre att ta en tablett som fungerar under en lång tid, om man har kroniska smärtor, än alla de tabletter som ska finnas mot olika typer av smärtor… Bättre att ta reda på vad som gör att man får ont och behandla det som orsakar smärtan istället.
Jag har spänningshuvudvärk och problem med signalsubstansen i hjärnan efter alla operationer jag har gjort.

Är glad för att jag måste ha struktur i hemmet… visste på en gång att jag hade en gammal dosett liggande, hemma.

dosett