Hur är det med flåset?

Gästblogg- 2015-07-21

I söndags kväll var jag och såg på fyrverkerier under Fallens dagar. Efter det var det bråttom hem. När vi skulle gå tillbaka till bilen så gick vi i rask takt och vi hann bara komma några meter innan jag flåsade häftigt. Vet inte om det bara har med min dåliga kondis att göra eller om hjärtfelet jag har spelar in. Någon av er som vet?

Det tog en stund innan hjärtat slog normalt igen efter att vi hade satt oss i bilen.

fyrverkerier 1

Idag har jag varit på vårt nybyggda badhus och badat. Simmade 5-6 längder. Orkade till en början simma halva längden i simbassängen innan jag flåsade häftigt IGEN! Tvingades stanna och hämta andan i någon minut innan jag simmade vidare. I bassängen var tempen 28 grader varmt. Jag trodde att jag bara skulle vilja vara i en kort stund men icke. Jag var i hela tiden tillsammans med de som jag badade med. Inte illa på den fronten. 😉

Här är en bild på vårt badhus. 😉 Att sätta sig i bubbelpoolen efter den ovana träningen var otroligt skönt.
Hoppas att jag inte har allt för mycket träningsvärk i morgon.
Vara badhus

Hur är det med ert flås? Berätta gärna.