Hösten blir tuff

Gästblogg- 2011-06-30

Jag har gjort den stora operationen förut. Jag lovar er – Jag såg ut som ett fall av kvinnomisshandel. Kunde inte se något alls, de första 3 dagarna.  jag var svullen i hela ansiktet, från pannan – till halsen.  Mina ögon var alldeles svullna och blåfärgade.

Maten smakade mindre gott, när jag inte såg, vad det var. Jag visste ju att det var potatismos och köttbullar… (en av mina favoriter) jag kunde inte äta. Det gick bara inte, då. Jag fick kämpa med att äta… rent ut sagt tvinga i mig mat, för att inte minska i vikt.

jag kommer behöva gå igenom samma jobbiga procedur, en gång till!

Det är operationerna som just nu snurrar i mitt huvud. Hur kommer det gå? jag har ju en rad med skickliga läkare som gör det här. Ger jag dom en chokladask, så blir dom extra snälla! 😉

Den typen av operation har inte gjorts så många gånger… jag är en av de första som gjort den.

Jag måste försöka släppa fokusen på operationerna och i stället, börja planera vilka kläder jag ska packa med mig till Ryttar – EM i Rotterdam, som är 19-22 aug. (22 aug, min födelsedag, firar jag i bussen på väg hem!)

Näe, nu måste jag hitta något att dricka, innan jag förgås i värmen!

Ciao!