Höst - Nu är det kallt.

Gästblogg- 2011-10-14

Jag har använt mössa i 9 dagar nu. Är det bara jag som har börjat med det? Hösten är här, den mysiga årstiden. Vi går tyvärr dock mot vinter och mörkare tider. Jag sitter och fryser om fötterna. Jag hoppas att jag kan vänta med termobyxor ett par veckor till. Ni kanske tycker att det här låter galet. Tyvärr är det ett måste för mig. Att inte ha något underhudsfett på kroppen kan ställa till det och man får hitta något som ersätter – KLÄDER 

Jag vet att tiden för dubbla paret med byxor, snart är här igen. Jag gillar det inte, men har inget val. Jag får snart leta på mig ett extra täcke att ha om nätterna. WEFtersom jag ÄLSKAR värme, så måste jag göra så här. Värmen kommer inte om jag fryser.

Jag hoppas att jag hittar ett par raggsockar snart. =)