Hoppas på goda arbetsmöjligheter!

Gästblogg- 2012-09-29

Många arbetsplatser skriker efter arbetssökande. Många jobb kräver en utbildning i botten. Många arbetsplatser vill inte ta emot en om man har någon form av funktionshinder.
Det vore bra om man i stället kunde vända på det och göra funktionshindervänliga arbetsplatser. Jag har t.ex sett att det finns dom som sitter i rullstol som jobbar på sjukhus.
Jag har en dröm om att jobba på sjukhus, på något sätt. Lekterapin? (där tror och hoppas jag att jag kan göra god nytta)
Om det är den vägen jag vill gå, så måste jag komma över min rädsla för nålar. (och sätta mig i skolbänken igen)

Jag blir fortfarande kanske begränsad i mitt yrkesval, men det finns nog en hel del som jag kan göra. Jag vill verkligen komma ut i arbetslivet.
”Vill man, så kan man” är ett framåtdrivande motto för mig. Ser jag att jag har möjligheten att lyckas, med något som jag vill göra, så ger jag mig inte förrän jag har tagit mig dit.
Jag har lagt märke till under min tid som ungdomsledare på ridskolan, att människor känner trygghet i mig. Det känns skönt att veta. Det var för dom som jag var där. När jag inte var där, så frågade eleverna vart jag var.
Jag tror att det är människor som jag ska jobba med, på något sätt.

Hoppas på goda arbetsmöjligheter… annars är troligtvis bara att sätta sig i skolbänken igen.

Kram!