Hjärngympa till max

Gästblogg- 2013-03-25

I slutet av 2012 började jag spela Candy Crush saga, där man ska matcha färger med varandra, för att kunna spränga bort mycket. Nu har jag kommit så långt att jag är på bana 65. Jag tänkte att det är 2-3 uppdrag som de varvar med varandra. Jag hade fel. Jag trodde att det skulle vara lika lätt och tråkigt att göra det, bana ut och bana in. Nu sitter jag med choklad som växer. Man ska helst klara banan innan dragen tar slut. Därmed är det klurigt. 

Varför berättar jag om detta på en sajt om alkohol och andra droger? Jo! Det är bara för att det krävs att man är koncentrerad på vad som händer och kan planera varje steg innan datorn gör det. Att i en situation som denna, krävs det mycket av en hjärna som är skadad av just alkoholen. Den är mindre i storleken än vad en frisk vuxen hjärna är. 

Jag har suttit fast på denna bana som bilden visar, sen årsskiftet. jag ser andra med FASD klara bana efter bana, utan att det gått månder emellan. Vissa dagar kan jag inte låta bli känna mig kass, för att jag inte kommer framåt. 

Hoppas att jag lyckas lösa det och ta mig vidare snart. 

Önskar er en mysig måndagkväll! 

Kram!! 😉