Hjärnan arbetar ofta på högvarv

Gästblogg- 2013-12-18

Att leva med två sjukdomar som på olika sätt påverkar vardagen negativt är en kamp. För lite mer än en vecka sen skulle jag värma en kopp med vatten i mikron. Upptäcker till min stora fasa att jag inte har haft i vatten, i koppen. Det var bara för mig att låta koppen svalna och göra om det. Jag måste påminna mig om att KONCENTRERA MIG på det jag håller på med. 

En dag, några veckor tidigare, skulle jag starta en maskin tvätt. Laddar maskinen med tvätt, och startar den… kommer på sen när den är klar att jag har MISSAT att lägga i sköljmedel och tvättmedel. Det var ju bara för mig att börja om från början. Det hela slutade med att jag hittar en hundralapp bland kläderna. Inte illa! 😉 

De här två händelserna visar bara att jag inte ska tänka på annat när jag gör något, som inte har med mina virrvarr av tankar att göra. 

Kram på er! 😉