Hjälp!

Gästblogg- 2012-04-25

Trygga Banen har tillsammans med Polstjärna dragit igång ett projekt för att samla in pengar så vi kan göra något alldeles extra den sista gången för en av våra aktivitetsgrupper.

Gå in på polstjarna.se, där på första sidan kommer ni finna Trygga Barnens projekt, tryck på det och hjälp oss sprida denna länk via facebook, twitter, mail, bloggar och hemsidor. Det skulle betyda så mycket om vi kunde genomföra detta!

Förra veckan var jag och föreläste för Norrmalms stadsdelsförvältning och nästa vecka är jag i Värnamo 3 dagar för att föreläsa!

Tiden går så fort och det är snart redan maj.. 6 juni kommer vi på Trygga Barnen vara ute på Steninge slott i Märsta. (ca 30 min från Stockholm) Det kommer finnas, ponnyridning, ansiktsmålning, fiskdamm och bla. ett lotteri där man kan vinna fina priser och pengarna från lotterna går till Trygga Barnen. Vi kommer också självklart sälja boken ”Sara och den andra mamman”. Kolla in Steninge Slotts hemsida. www.steningeslott.se. De har världens godaste bullar!

Dagens låt – Brevet från lillan – Evert Taube.