Higher and higher!

Gästblogg- 2012-02-20

Nu sitter jag på Trygga Barnens kontor och jobbar!

I morgon fyller min kille år och jag har lite panik över vad jag ska ge honom. 

Jag håller just nu på att skicka ut barnböcker till de beställningar som kommit in.

Vad tyckte ni om låten jag la upp på förra inlägget? Musik är en stor del av mitt liv. Jag kan inte sjunga men när jag känner mig glad, ledsen, arg, frustrerad eller irriterad mm så är så bra för mig att lyssna på musik. Jag har nästa inga sorgsna låter på min dator. Det är viktigit för mig att lyssna på glad musik men samtidigt kan det vara skönt och lyssna på en sorgsen låt också så man har tid att gå in i sig själv och känna hur man igentligen mår. Musik är en del av terapin för mig!

Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar snö men jag tycker ändå att våren snart borde komma så man inte behöver ha på sig den tunga vinterjackan.. Det blir så varmt och trångt på bussen/tunnelbanan..

Nu är det dags för lunch!

Lägger här upp en video med en låt som gör mig väldigt glad! Jackie Wilson – Higher and higher.