Have i told you lately that i love you

Gästblogg- 2012-03-26

Jag är så glad att jag har växt upp i den familj som jag gjort även då det har varit tufft men jag har lärt mig så mycket. Om jag inte hade gått igenom det här, vem hade jag då varit. Jag har nu förstått innebörden med att vara en hel människa, ta en dag i taget och inte ta saker för givet. Dock har jag en sak kvar.. förväntningar. Jag fick höra en gång av min syster man Filip att – Förväntnigar är besvikelsens största moder. Det stämmer sååå bra!

Jag undrar också vem jag skulle varit utan min mamma. Mamma är så stark och har alltid kämpat för oss barn. Mamma är fantastiskt. Det är mamma som har gett mig det drivet jag har idag.. Mamma har lärt mig att våga skrika högt och aldrig ge upp. Mamma har inte bara funnits där i vår familj hon har också hjälp många andra. Min mamma heter Agneta Trygg, förrutom att hon är en underbar mamma är hon också en fantastisk entreprenör. Hon har bla. grundat Inhouse, Summit – www.summit.se och inte minst Stiftelsen Trygga Barnen. Mamma är min förebild! Mamma finns ALLTID där för mig. Det spelar ingen roll vad det handlar om. Hon är specialist på att lösa problem. Hon är inte rädd för någonting.

Efter att vi förstod att pappa var alkoholist var det självklart turbolent i vår familj. Jag och mamma sörjde olika. När jag sa att jag ville vara själv ville jag igentligen ha en kram och när mamma ville vara själv så menade hon det. Vi i vår familj har verkligen blivit tajta efter allt som hänt och väldigt ärliga. Det känns så skönt att man kan prata om vad som helst. Dock kan man inte alltid kanske vara för ärligt, men jag tror ändå att ärlighet varar längst!

Mamma ger med hjärtat utan att förvänta sig något tillbaka och hon har en övermänsklig energi!

Som sagt, vem skulle jag vara om inte Agneta hade varit min mamma, tack!

 

Rod Steward – Have i told you lately that i love you