Har vuxit ur mina jeans

Gästblogg- 2018-05-16

I flera år har jag utan problem kunnat ha byxor i storlek 140 och 150 men sedan jag ändrade kosten har jag vuxit ur de jeansen jag hade kvar. Har nu beställt ett par nya och fått hem dem. De sitter bra på mig, då det är storlek 34. Jag ville beställa hem ett par för att prova dem innan jag beställde hem fler. Jag har beställt kläder från samma ställe förut, men jag var osäker ändå… men nu vet jag.
De sitter verkligen bra på mig. De skaver inte och jag kan röra mig obehindrat i dem.  Jag behöver inte kämpa för att få igen byxorna.
Jag funderar nu på att beställa ett par ljusblå jeans också, kanske i en annan modell.

Gillar att shoppa på nätet – just för att det blir mindre intryck för hjärnan, men också att jag slipper stressa med att stå i kö, hålla koll på var de andra som jag åker med är bl.a. Gillar också att alla kläder som jag har beställt via nätet, har jag aldrig behövt skicka tillbaka. Det känns bra att pricka rätt. Jag kommer i storlek 32/34 som är detsamma som XS.
Det bästa är att jag numera slipper gå till barnavdelningen.

Såhär ser byxorna ut:

Jeans - bon prix 2 Jeans - bon prix 1 Jeans - bon prix

Vad tycker ni?
Oavsett om jag handlar på nätet eller inte, har jag en budget för kläder på 500-600 kronor i månaden. Handlar ju inte kläder varje månad så jag måste inte vara så strikt, men jag känner en trygghet i att veta var gränsen går. Skulle jag inte ha någon gräns, tror jag att jag skulle handla mycket mer, bara för att jag har råd för stunden. Gillar att planera och tänka långsiktigt. Jag mår bra av att ha kontroll över situationen.

Provade mina ridbyxor för ett tag sedan. Inte heller de passar längre. De är i storlek 140 och 150. Det blir dags att köpa nya i storlek 32 eller 34.
alla ridbyxor Blå ridbyxor Blå ridbyxor 1

Idag, när det här inlägget kommer upp, sitter jag på Allergimottagningen på Sahlgrenska sjukhuset. Håll tummarna för att det går bra.