Har minskat mitt sockerintag

Gästblogg- 2015-09-09

Förra veckan började jag att prova att minska ned på sockerintaget rejält. Har slutat äta lösgodis för att se vad min mage reagerar på. Magen krånglar lite fortfarande men den känns lite bättre redan nu. Mina misstankar är fortfarande kvar vid IBS. Hemskt om det faktiskt visar sig vara så… Det innebär att det är mycket som jag gillar, då tvingas avstå ifrån.

Det som blir svårare är att jag måste ta med egen mat när jag kanske ska åka bort och äta, eller kanske lämna en lista på vad jag inte ska äta. Den listan är ganska lång.

Jag ska prova nu ett tag att utesluta socker ur min kost (försöka i alla fall) för att se vad som händer.  Jag ger det fram till 28 september.

Det är en bra start tycker jag.
Hur har ni det med den biten? Äter ni mycket sött?
Kram