Hantering av "tung börda"

Gästblogg- 2011-01-21

Alla har vi olika sätt att hantera våra problem på. Innan jag visste att man kunde blogga på internet, så skrev jag ner mina tankar och ev. frågetecken på ett papper, som jag senare tog upp med min fostermamma vid ett passande tillfälle.

Jag har skrivit mycket om vad jag har problem med i vardagslag t.ex: tunga lyft tidigare blogginlägg. Det jag inte har förmågan att lyfta, lyfter andra med lätthet. För mig är det tufft under perioder att acceptera detta, eftersom viljan tar över emellanåt. Då är det svårt att se sina begränsningar. Jag vill så mycket men vet att jag inte klarar allt.

När ”bördan” blir för tung att bära så ”rinner bägaren över” då blir det jobbigt rent känslomässigt. Efter en stunds samtal, kan jag gå vidare och lämna det som var tungt.

Kram Kram!