Gruppindelningar - Inget som jag har fått vara med och välja.

Gästblogg- 2011-10-16

För några inlägg sen, skrev jag ju om indelningar i olika fack.

Jag har inte fått välja vilka grupper som jag VILL tillhöra.

Jag tillhör gruppen med funktionsnedsättningar. Jag har inte velat ha svårigheter i skolan. Jag har inte valt att medvetet, få sämre betyg än någon annan. Förmågan sätter STOPP! Jag kan inte sitta i skolan i 6-8 timmar och fokusera. Det är omöjligt. Jag måste få tid att smälta all ny information. Det går bra 3-4 timmar.

Jag har inte valt att begränsa med vad jag ska kunna jobba med. När jag tänker på jobb biten, så har jag ändå klarat mig rätt bra.

GLÖM ALDRIG DET HÄR: Säger Du till mig att det finns ett jobb som jag inte klarar av som jag sitter och funderar på att testa. Nog vill jag anta utmaningen och hoppas på att du har fel. Det är nog meningen ”Du kan inte….!” som ha sporrat mig och tagit mig framåt. Jag är fullt medveten om mina begränsningar.

ÄR DET NÅGOT JAG VILL – SKA JAG LYCKAS MED DET!

Jag vet att jag är lika envis som en åsna. 😉