Groggy på Liseberg!

Gästblogg- 2011-06-12

Idag har jag varit med familjen på Liseberg. Jag är en av de som inte åker så mycket. Huvudet hänger inte riktigt med, eller hjärnan hinner inte registrera allt, som händer.

Jag började dagen med att åka ”Kaninresan” med min systerdotter och några andra ur min familj. Kön var ganska lång, så det tog ett par minuter att ta sig dit. När vi kommit i båten och turen började, så blev jag ganska direkt yr… inte roligt. Jag visste inte sen vart jag skulle fästa blicken, eftersom båten snurrade mycket… Jaja! Jag klarade mig hela vägen utan att kräkas och må illa.

En stund senare styrde vi stegen mot Kållerado. Jag säger lite på skoj till de andra: ”Den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket.”

Vem fick första strålarna på sig?? Jo, jag! mina byxor och glasögon blev blöta.

Andra och sista turen hände naturligtvis samma sak.. 😉 Det var verkligen roligt att få komma dit idag.

Som barn frågade jag Siv: ”vad har jag gjort för ont?” När det var tal om att åka till Liseberg.