GPS är en bra uppfinning!

Gästblogg- 2013-03-03

Börjar med att konstatera en sak: Dåligt lokalsinne och dåligt minne är ingen bra kombination. 

Jag bestämde mig för att ta en kort promenad med Thelma. Min syster Nikita ville följa med tillsammans med Tjabo. Så blev det. Planen var från början att inte gå allt för långt, med tanke på att Thelma inte orkar gå så långa sträckor. Vi tog skogsvägen. Två av katterna följde även med oss en liten bit. Visar bara den ena. 

Jag tror att vi kom fel vid ett ställe, så att planen ändrades ganska snabbt. Jag kände inte igen mig, helt som jag borde göra, eftersom jag har vuxit upp i området där vi gick. Jag har till och med suttit till häst. 

Det slutar med att vi efter en stund väljer att ta fram GPS:en i min mobil, som leder oss rätt. Min mobil dör kort därefter, så vi får använda Nikitas i stället. 

Känner mig inte direkt självständig i lägen som detta. Det var inte så lätt att ta sig framåt när det var glashalt på sina ställen.

Skönt att vi var två. Jag hade nog inte haft dessa problem om jag hade en frisk hjärna.  

Nu är jag riktigt trött, vill jag lova. 

Kram!