funderingar

Gästblogg- 2012-05-29

Igår hittade jag min dagbok från 2007, då gick jag mitt tredje år på gymnasiet. Det kändes så konstigt att läsa den. Jag har inte skrivit så mycket genom åren men lite finns det iaf. Det stod mycket att jag grät och inte mådde bra men det är inte så konstig eftersom det var då det var som jobbigast med pappa…

Det stod också mycket fint om min kille som jag fortfarande är tillsammans med, han drog upp mig ur det mörka, såg sidor hos mig jag inte visste att jag hade och fick ner mig på jorden. han är bäst!

Förutom det skrev jag också ner mycket vad jag gjorde och vilka jag umgicks med så det var kul att läsa och få skratta åt sig själv..

Min syster bodde redan då i Kenya med sin man och var gravid, vad jag saknade henne då ( självklart gör jag det fortfarande) vi är väldigt olika, jag har fått pappas utseende men mammas personlighet och Ida tvärtom, och med det menar jag att Ida har ärvt pappas kreavtiva sida som jag är väldigt avis på! Ida är så duktigt på att teckna och har en riktigt snygg handstil! Jag har allitd sätt upp till henne redan sen jag var liten!
Jag kommer aldrig glömma vad jag fick av min syster när jag fyllde 15. Kommer dock inte ihåg presenten men jag kommer ihåg en ”sång” hon skrev till mig.
”du är stark modig och cool
Stark modig och cool
Du är stark modig och cool”
Jag älskar dig!
Jag förstår om ni tycker det är töntigt men för mig har det alltid betytt mycket då mina syskon är 11 och 16 år äldre än mig och under den här tiden var det så jobbigt med pappa så jag hade så dåligt självförtroende.

Medan min syster bodde i Kenya bodde/bor min bror Oskar i Sverige, vad han betytt och betyder mycket för mig! Han har alltid funnits där, Det var nästan som om han gick in och tog pappa rollen i familjen när pappa försvann. Han är bäst!

Dagens låt är till mina underbara syskon Ida och Oskar!

You`ll Be in My heart – Phil Collins