Funderar ni på att bli familjehem?

Gästblogg- 2015-10-25

Fick ett underbart mejl igår från en kvinna som funderat på att bli familjehem tillsammans med maken. De fick veta av socialen att det var en pojke med FAS. Hon blev då oroad över att det skulle bli för svårt. Efter att hon varit inne på FAS-föreningens sida och sett Drugsmarts intervju med mig, så vågade hon ta beslutet om att ställa upp.
Roligt att kunna vara till hjälp. 😉
Pojken är inte född än. Jag hoppas att det kommer gå bra.
Underbart att det finns människor som dem som öppnar sitt hem för barn som lever med missbruk i familjen. Stor eloge till alla er.

Det är viktigt att alla dessa barn med den här problematiken får rätt stöd och hjälp tidigt i livet.
Den turen hade jag. Är oerhört tacksam för det idag.

HJ -10

Idag firar jag dessutom 3 härliga år som författare. Min första bok Jag blev frisk av kärlek kom ut 2012 och handlar om mitt liv med FAS – Fetalt alkoholsyndrom.
Får fortfarande positiva ord om boken. Tack snälla ni! Det värmer.
Kram

Jag med min första bok