Första och sista badet denna sommar

Gästblogg- 2013-08-12

Idag följde jag med mina två åldre systrar till badet i Skara. Jag har varit där en gång förut, med en av dom. 

De brukar inte vara lättfrusna någon av dom, men det var dom idag, så vattnet var inte speciellt varmt, kan jag lova.  I duschen var det däremot så att man nästan brände sig. Tänk om de hade den värmen i bubbelpoolen i stället. Då hade jag kunnat sitta där och njuta en stund, åt gången mellan reningarna. Bastun var det inget fel på, de första minutrarna innan de fyllde på med mer ånga. Det blev lite väl varmt för min smak. 

Tyvärr får jag inte visa bilder därifrån, då de har fotograferings förbud. Har inte tagit några heller. 

Fr.om i morgon – söndag kommer jag inte kunna blogga, eftersom jag är på ridläger…. det är en passande träningsform för mig. 😉

Besök gärna mig på min nya hemsida: www.cecilia-johansson.se 

Kram!