"Försök att hitta glädjen i allting!"

Gästblogg- 2015-04-26

Med de orden avslutade Sara Varga sin intervju i Nyhetsmorgon. Hon har gått in i väggen och börjar sakta men säkert komma tillbaka igen.
Jag gillar den inställningen, att man ska se positivt på livet. Tyvärr är det många som inte har det så, som lever med missbruk i familjen. Alla de barn som växer upp med missbruk i familjen, vågar inte berätta om det. De är många gånger rädda för att göra det. Det är synd.
Jag bodde som tur var inte med min missbrukande mamma när jag växte upp. Men det var ibland en jobbig känsla att veta att hon går ifrån mig under mitt besök hos henne, för att hon kunde inte umgås med mig UTAN alkohol i kroppen.

I dag träffas vi 3-4 timmar varje gång och gör olika saker tillsammans. Vi lagar mat ihop oftast.
En gång puttade hon runt mig på en cykel jag hade som barn.

jag cyklar barn