Förlåt! och Zlatan!

Gästblogg- 2012-02-17

Jag han inte blogga igår…

Igår gick dag så fort.. Jag var ute på en skola i Danderyd och sedan följde jag med till ett klassrum!

Vi på Trygga Barnen har fått mycket bra feedback för artikeln i Mitt I Danderyd, jag blir alltid lika glad!

Just nu sitter jag på kontoret och Trygga Barnens terapeuft Hans Glaes är här. Han ger mig många bra råd och vi ska snart träffa några andra terapeufter!

Jag har tillsammans med två kompisar skrivit en barnbok, Sara och den andra mamman. Det går att köpa om du mailar mig. [email protected] Jag lägger upp en bild på den! Det är många som har köpt in den för att använda den i sina stödgrupper och barnen/ungdomarna har varit positiva!

Kolla in länken här så kan ni läsa om mig och ZLATAN IBRAHIMOVIC! http://www.ka.se/index.cfm?c=99852. Jag blev så glad när jag fick veta att denna artikel hade skrivits om oss, då jag gillar fotboll! Men igentligen inte Zlatan.. utan mitt favoritlag är FC Barcelona och Messi! 🙂

Innan allt kaos bröt ut hemma kollade jag aldrig på sport. Men det blev min och mammas grej när allt var som jobbigast.. Vi båda hade svårt och sova och Fc Barcelona matcherna gick oftast sent på söndag kvällarna. Det var när Henke Larsson spelade i Barca. Jag kommer ihåg det så tydligt. De hade vunnit något och Henke springer och hämtar in sitt barn som får följa med in på planen. Man såg hur alla var så lyckliga! Till en början hejade jag och mamma både på Barca och Real Madrid. Vi förstod snabbt att vi inte kunde heja på båda.. Det fick bli Barca då vi tyckte att de som spelade i Barca var mycket snällare än spelarna i Real Madrid..