Förkylning och operationsbesked

Gästblogg- 2016-03-18

Oj, vilken vecka det har varit. Lugn men ändå inte. Förra fredagen fick jag en kallelse till Sahlgrenska och operationen där vi ska koppla om slangen i magen. Så det var bara att snabbt som tusan köpa sånt som botar förkylningen som jag fick efter tandoperationen.
Köpte mediciner för närmare 300 kronor… förstår varför de är så dyra. De har god effekt. Köpte en flaska med Kan Yang, som hjälper bra mot förkylningen, och snabbar på processen en aning.
Jag får inte vara förkyld när jag opereras… Det blir en kraftansträngning för kroppen att hantera de förändringar som kommer ske ändå.  På söndag börjar de verkliga förberedelserna.

Har varit hes och har knappt kunnat prata… Det var inte så lätt att vara med på mötet på ridskolan, förra helgen. Det var kontentan efter tandoperationen. Visserligen har jag haft massor att göra de senaste veckorna också, så jag har inte hunnit ta det lugnt.
Sömnen har varit okej… eller ganska. Har fått höja huvudänden med en extra kudde. Har som vanligt jobbat med att stärka immunförsvaret. Bild ser ni längre ned.

Har även jobbat lite med min andra bok, och har äntligen kommit fram till vilken målgrupp som jag ska skriva för… Framsteg. Det har tagit sin lilla tid, men det har gått bra. Skönt att det går framåt med skrivandet också. Bäst att utnyttja varje tillfälle jag har.
Var hemma hos min fostermamma. Vi tittade tillsammans på Frågesportsprogrammet ”Vem vet mest?” och det kom upp två frågor om två författare. De frågades efter vilka som hade skrivit ”En man som heter Ove” och ”Isprinsessan” Jag kunde svara Fredrik Backman och Camilla Läckberg. Är inget stort fan av Camilla, då jag inte läst hennes böcker, men någonstans där i bakhuvudet låg den rätta informationen. Ibland har jag turen att svara rätt på frågorna. De hade deltagare från universitetet, denna vecka. Det är roligt att jag kan svara på något, men när det kommer geografiska frågor, så kan jag inte svaren. Konstigt det där.

Jag har med mig två ganska tjocka böcker, som jag ska läsa när jag är på sjukhuset, veckan som kommer.  Håll tummar och tår för att allt går bra.

Ljus och förkylningsprodukter 013