Föreläsningar och annat!

Gästblogg- 2011-02-25

Först och främst vill jag passa på att TACKA ER ALLA! För att ni läser min blogg och vill ta del av mitt liv. Det som jag har drabbats av, önskar jag att det vore en dröm att det INTE händer någon annan. TYVÄRR! så drabbas barn av det här ändå. Som jag berättade i chatten i Söndags, så läste jag att det föds ca 50 barn i Sverige varje år med FAS! TRAGISKT!

I går ringde en kvinna från Medborgarskolan, som jag har träffat en gång tidigare, som ville boka in mig som föreläsare. Hon berättade att intresset verkade vara ganska stort så hon ville boka in mig, inte bara 1 tillfälle utan 2. Det ska bli roligt att komma ut och föreläsa igen. Jag hade min sista föreläsning 2008.

Datum för föreläsningarna:

16/3 kl. 13,00

23/3 kl. 14.00

Det känns bra att jag kan dra nytta av mina erfarenheter. På tal om erfarenheter. Morgan Alling sa en klok sak under sin föreläsning i Uddevalla. ”Det finns positiva och negativa erfarenheter i livet. Dom ska man inte tänka på! Man ska dra slutsatser av sina erfarenheter.”

Ta hand om varandra!

Kram Kram!