Föreläsning på Vara folkhögskola

Gästblogg- 2013-11-14

Idag har jag träffat ett härligt gäng, som går ”Växa vidare” på Vara folkhögskola. De är 12 stycken i klassen. Att stå och prata, så länge som en och en halvtimme, är bra gjort, tycker jag. Fick många frågor, vilket är roligt, då jag känner att eleverna lyssnar och är engagerade. Det var någon iden här gruppen som kände till FASD sen innan. Resten av gruppen gjorde det inte, vilket för mig ger en signal om hur lite man vet om diagnosens existens. Hade jag istället presenterat mig och sagt att jag har Celebral Pares (CP) så skulle nog många reagera lite mer, för att det är många fler som vet om vad det är.  

Efter föreläsningen, var jag med och åt. Träffar då några ur den förra gruppen med blivande fritidsledare, som känner igen mig. Underbart med uppskattning. 

Nästa vecka är det dags för en ny föreläsning på Medborgarskolan. 

Kram!