Föreläsning på Ädelfors folkhögskola

Gästblogg- 2013-02-18

Inga strul med tekniken, den här gången…. SKÖNT! Dagen började 06.30 i morse. Inklusive fikapaus. 10.30 var det dags för mig att köra mitt race. Körde samma material som tidigare. Det gick riktigt bra. 

Eleverna tyckte att det var intressant. Sålde några ex av ”Jag blev frisk av kärlek” Skolan bjöd på lunch i skolans matsal. När Jag satte mig för att äta, känner jag hur trött jag egentligen är. Det var 14 elever som lyssnade, som går assistentlinjen på skolan. Det kändes så skönt att komma tillbaka igen, efter förra gångens strul med tekniken. 

Vi hade dimma på morgonen, när vi åkte. När vi åkte hem, var det fullt snöoväder. 

Nu ska jag bara koppla av, och ladda om inför torsdagens tidningsintervju. 

Önskar er en fin måndag kväll! 

Kram