Föreläsning i Ockelbo

Gästblogg- 2014-02-12

I dag har jag föreläst på en skola för högstadieelever och för vuxna på ett café för vuxna. Som ni ser var det fullsatt under första föreläsningen. Kul! Ställde två frågor, där killen i grå tröja svarade rätt båda gångerna. En stor eloge till honom för det. Modigt dessutom tycker jag.

Efter första föreläsningen fick jag en rundvandring med drogterapeuten på hennes jobb.

Efter det tog vi en lunch och gjorde lite ärenden innan vi begav oss till caféet där sista föreläsningen håller hus. Inte lika fullt med folk, men det var lyckat ändå.

En kvinna som lyssnar på mig erbjuder mig att komma och ha en föreläsning i sandviken. Får se när det kan bli.
Nu sitter jag på tåget som ska ta oss till Stockholm för dagens sista byte.

Känner mig trött men riktigt nöjd med dagen.

Dags att packa ihop!

Kram!