Föreläsning för personalen på CAN/Drugsmart

Gästblogg- 2013-10-01

Gick upp ovanligt tidigt i morse, för att åka till Stockholm igen. Den här gången var det ingen tidningsintervju planerad, utan en föreläsning för delar av drugsmarts/CAN´s personalstyrka. Lite nervöst var det att prata inför denna grupp som besitter en stor kompetens om alkohol och andra droger. Men det gick så bra. Jag fick ett otroligt fint mottagande av de som lyssnade. 

Efter det var det dags för lunch. Vi gick till ett ställe som serverar Thaimat. Jag åt ganska lite för att vi pratade ganska mycket. 

Efter det diskuterade jag och två av killarna som var nya för mig, om lite olika saker. Efter det hade vi ett kort möte (som blev långt pga allt mellanprat om annat :P) om några olika saker, som de på redaktionen ska börja fundera lite kring. 

En del av det gäller min underbara uppgift som Drugsmart´s ambassadör. Känner mig stolt, glad och verkligen hedrad över att ha fått denna viktiga roll. Jag vill inte berätta mer innan det är helt klart, vad som händer. 

Bilderna från dagens föreläsning kommer jag att visa er när tillfälle ges. 

Efter det hann vi inte med något mer innan det var dags för mig att ta mig till tåget för min återresa hem. 

Hoppas att ni har haft en riktigt mysig och trevlig dag! 

Kram!! 😉