Förberedelser och planering inför bokmässan

Gästblogg- 2013-09-07

Två veckor kvar. Det innebär att det är dags att börja planera lite runt omkring mässan. Jag fick dessutom veta för några dagar sen att pga det hårda trycket för att vara med i år, erbjöds vi som redan är med, att sitta två dagar. Självklart antar jag denna utmaning/ chans att vara med. Jag kommer att finnas på plats både torsdag och fredag, för att sälja och signera böcker. 

Jag är spänd och förväntansfull redan, kan jag tala om. Det ska bli så roligt.
Jag  är med i en rad olika artiklar, i olika tidningar, men jag tror ändå att det här kan bli en av de större händelserna i mitt liv. 

Jag hoppas att jag inte är allt för trött på kvällen så att jag orkar blogga här också. Det här vill jag dela med er. 

Önskar er en underbar Lördag! 

Kram!