Folknykterhetens vecka 2017

Gästblogg- 2017-05-27

Hej på er!

Den här veckan är det en väldigt speciell vecka. Folknykterhetens vecka 2017 firas nu runtom i landet.
Jag har medverkat under två dagar i Växjö där jag haft en föreläsning om mitt liv med FAS bland annat. Gjorde också två olika intervjuer. Det känns skönt att kunna bidra med den lilla kunskap och erfarenhet som jag besitter.
Jag har inte medverkat i radio sedan 2014. Det var jag nu i veckan, för andra gången i mitt liv.

Kände mig lugnare den här gången. Tankarna rusade inte runt i huvudet heller som det ofta gör i stressade situationer. Jag var däremot nervös under föreläsningen, som för övrigt gick väldigt bra. Budskapet som jag ville föra fram var att se de utsatta barnen, som alltför många istället väljer att blunda för.

Här kommer tre bilder från vistelsen i Växjö.

Jag och Curt thapper växjö 2017

Här ovan sitter jag och mannen som bokade in mig.

Tidning agerar flugsmälla

Tidningen var tänkt att användas till att ha ihjäl en geting som störde mig när jag åt på en restaurang på vägen till Växjö. Jag är LIVRÄDD för att bli stucken. Är inte allergisk.

Jag har ludbok i öronen 2017

På bilden ovan försöker jag att hämta mental kraft med en ljudbok i öronen, på hotell Wärend innan det är dags för mig att åka och föreläsa.

Här kan du höra radionintervjun jag gjorde med Sveriges radio Kronoberg.
Intervjun är 1 tim.03 minuter in i sändningen.