Fler minnen från besöket på Drugsmart

Gästblogg- 2011-05-27

Tänkte med detta inlägg fortsätta berätta lite mer om vad som hände efter att jag fick i uppgift att skriva föregående inlägg. När jag höll på att skriva inlägget, så kom min ”bloggmentor” med några användbara tips gällande bloggen. TUSEN TACK! Efter att jag hade skrivit klart inlägget, pratade vi lite statistik. Det var intressant och lite nya saker att lära mig.

Sen var det dags för lunch. Jag fick välja vad jag ville ha – vilket också avgjorde vart vi åt. (kommer inte ihåg namnet på stället, där vi va) Jag valde pasta (jag är en riktig pastaälskare)

Det var trevligt, eftersom vi var ett gäng på 7-8 personer.

När vi ätit oss mätta, så gick vi tillbaka till kontoret.

Jag satte mig sen ner med Stina och Nina som berättade för mig om Local Hero (Stina) och Nina (Drugsmart´s historia)

Det var intressant att lyssna på dem.

Dagen avslutades med gruppfotografering.

Bild finns i inlägget som var på förstasidan efter mitt besök.

Allt är möjligt bara man har viljan

Foto: Jimmie Hjärtström

(Både till bilden i detta inlägg samt till inlägget som är länkat ovan.)