Fika på condis och tandläkarbesök

Gästblogg- 2015-05-08

Idag började jag min dag med att besöka tandhygienisten. Hon är nöjd med min munhälsa. Kul att få positiva besked. 😉
Jag ska dessvärre dra ut två av mina visdomständer någon gång i höst. Jag är trång i munnen för att den är så liten. Röntgenplåtarna får knappt plats. Tänk vad krångligt allt ska behöva vara för att man är så liten på alla håll och kanter.
Tandhygienisten som jag har måste jag ge massor med cred till. Duktig och otroligt förstående när det kommer till rädsla. Om det skulle behövas så kommer hon att finnas där som stöd för mig även om hon har andra patienter. Det som är så skönt att veta är att hon jobbar samma dagar som den tandläkaren som ska göra utdragningen på mig. Kommer dock få moraliskt stöd av den tandsköterskan som var med när jag fick beskedet, så jag tror att det kommer gå bra. Kommer få pre-medicinering som kommer göra mig groggy så jag kommer inte kunna stå på benen direkt efteråt. Som tur är finns ett vilorum som jag måste ligga i någon timme efteråt.

På tal om att vara liten överallt så har jag svårt att gapa över en köttbulle-smörgås med köttbullarna på.
Delade på smörgåsen så att den blev tunnare. Svårt att gapa ändå.  Så här blev det idag.

köttbulle-smörgås1