Festkväll utan alkohol

Gästblogg- 2013-06-03

I lördags kväll följde jag med pojkvännen ut på Cruising, tillsammans med en gemensam bekant. Med vetskapen i bakhuvudet om att jag kan trilla dit lättare än de som inte blivit utsatta för alkohol alls, och bli alkoholist, har jag valt att avstå från alkoholen helt. När jag är ute med mina vänner på fest, så håller jag mig till läsk. 

Man behöver inte dricka sig redlöst berusad för att ha roligt. 

Tycker det är tråkigt att det finns människor som enligt dom själva inte kan gå ut och ha roligt utan att alkohol måste vara med i bilden. 

Vi gick hur som helst omkring och tittade på bilarna som kördes runt. Det var riktigt mysigt. Vi åt även en bit mat. 

Det blir inte roligare än man gör det. 

Det är skönt att vi är ett litet gäng som håller ihop, på nya platser, eftersom jag har svårt att lära mig hitta. 

Vi satte oss ner och tog en fika i solnedgången. Lite kyligt i vinden, men kvällen blev riktigt trevlig ändå. 

Kram!