Fem dagars antibiotika kur

Gästblogg- 2017-09-20

Igår fick jag ett oväntat besked från min läkare. Han har hittat bakterier i urinprovet som jag lämnade förra veckan. Han skrev därför ut en fem dagars antibiotika kur. Får jag en allergisk reaktion, måste jag höra av mig och sluta med behandlingen och lämna ett urinprov till.
Det kluriga i det här fallet är att jag knappt känner av den.
Det brukar ju normalt sett göra extremt ont. Just därför har jag haft svårt att koppla min feber till det.
Jag är inte den som söker vård för sånt som jag själv inte känner av. Jag söker ju vård när jag känner av att jag har problem med smärta, infektioner eller liknande.

Hoppas nu med det här att min återkommande feber försvinner och att det är det här som är orsaken till mina problem. Det här med att behöva äta antibiotika var ju inte riktigt vad jag hade väntat mig.  Det här är första gången som jag äter antibiotika för något jag inte känner av, men som gör att kroppen inte riktigt är i form.