Ett steg närmare bättre planering...

Gästblogg- 2015-09-02

Idag har jag varit och införskaffat mig en pappers almanacka för att få en lättare överblick över hur mina dagar ser ut. Bara denna veckan har jag 1-2 planer/dag 5 dagar av 7. Börjar förstå varför jag mår som jag gör. Ska få hjälp av en arbetsterapeut i morgon med en bättre planering. Ska bli intressant att se vilka tips hon har som kan underlätta för mig i min vardag.

Tidigare har jag gjort det jag känner för utöver det som redan bokats för dagen. Känner att det inte fungerar så bra.
Ska försöka planera in VILA och hushållsarbetet i den kommande planeringen också.
Det ska vi ändra på nu.
Så här ser den här veckan ut för mig, med sådant som jag har inbokat. Har inte lagt in städ och handlande i veckans planering.
Har inte heller avsatt någon tid för fikaträffar med vänner bl.a.

veckoplanering 2015