Ett litet ljus i mörkret

Gästblogg- 2011-10-09

Varje dag består framöver av huvudvärk och en känsla av att huden stränar och drar. Jag vill försöka hitta saker som gör att jag för en liten stund åt gången kan glömma att jag inte mår bra. Det gör jag genom att göra positiva saker om dagarna. 😉 Det är inte så lätt att sova, eftersom jag har ont när jag ligger ner. (det blir bra innan jag gifter mig… om jag gör det!)

För att peppa mig själv igår, åkte jag med pappa till det gula M:et och köpte mat. Ett mål som jag sla försöka ha varje dag är att försöka ha roligt. Jag vet att det inte är så lätt, men jag vill ändå försöka göra det. Förhoppningsvis kommer det kännas lite lättare.

Jag hoppas att jag blir klar med boken snart. Ett positivt mål att se fram emot. =)

Vad gör ni för att bli glada när det känns tungt och motigt?