Ersta Vändpunkten öppnar sin gästblogg

Drugsmart- 2014-01-20

Sedan länge har Ersta Vändpunkten en gästblogg hos oss på drugsmart där de berättar om sin stödgruppsverksamhet för barn och unga i familjer med missbruk. Nu öppnar Ersta Vändpunkten upp sin gästblogg för sina gamla deltagare. Här berättar Ulf Zetterman varför.

– Det är många gamla deltagare hos oss som känner att de vill och kan hjälpa till. Vi har en fokusgrupp som växer och växer med gamla deltagare som kan och vill hjälpa till. De följer med oss och föreläser i skolor, de nätvandrar i Ersta Vändpunktens namn tillsammans med Fryshusets nätvandrare och svarar på frågor på ungdomar.se.

Flera av våra gamla deltagare har också arbetat som miniledare på våra sommarkollon och några andra har varit med och spelat in filmer om sig själva som finns bl.a. på youtube och här på Drugsmart.

Kim har gjort en fin graffiti tavla som hänger i Vändpunktens väntrum och som också prydde Vändpunktens 25 års jubileums poster. Under We Are Stockholm festivalen i Stockholm gav våra gamla deltagare färg åt vårt tält och träffade ca 1500 besökare/dag.

Nu öppnar vi ytterligare en kanal för våra ungdomar att få sprida sin röst. Läs Ersta vändpunktens gästblogg här.