En vardag med smärta

Gästblogg- 2014-01-29

Söndagen den 19 januari är jag och tittar på Morgan Alling. Till en början har jag svårt att fokusera på vad han gör på Scenen. Har en hemsk huvudvärk. Bilden har jag förresten tagit själv, med min kompaktkamera. visst är den fin?

Att leva varje dag med smärta är inte roligt. Ju mer jag anstränger mig, ju ondare får jag. HEMSKT! 
Hade svårt att sova i natt pga hunger och smärta. Den där tanken på att mamma ligger till grund för min situation, finns ofta med mig. Jag vil inte klandra eller kritisera henne för det. Hade hon inte valt alkoholen så kanske jag hade haft ett annat liv idag.

Tänk vad snabbt ett liv kan förändras – över en natt.  Även om jag går med smärta varje dag, försöker jag alltid vara glad. Känner ändå att livet blir lite lättare då. Lite roligare. ”Allt blir vad man gör det till!” följer med mig också. Ett bra citat tycker jag. 

Kram!