En underbar jul för mig!

Gästblogg- 2013-12-22

Två klänningar i sökadet av en…. Inte illa! Jag tror att jag inte kommer frysa… Jag tycker att det ska bi roligt att gå i klänning. På tisdag ska jag vara en skönsjungande tomtenisse. Det allra roligaste kommer att vara synen av alla blyga barnen som kommer till tomtens stuga för att lämna önskelistor eller bara komma dit och vara med i vårat alkoholfria firande. Det är underbart för mig att få närvara där och se hur de vuxna följer med barnen till tomten och vill dela ögonblicket med barnen där de i deras tro på tomten, får chans att träffa honom och dra honom i skägget. 😉 

Det bästa av allt är att det pratas inget om alkohol bland de vuxna. De är där med sina barn. 
Jag ska ta med mig kameran och ta så många bilder jag kan, som visar den underbara känslan som finns. 😉 

Det som ska vara en självklar del i ett barns liv är långt ifrån just självklart för ca 400.000 barn som lever med missbruk i familjen. Mycket tråkigt anser jag. Därför vill jag dela min dag hos Tomten med er. 

 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!