En trevlig överraskning kom på posten...

Gästblogg- 2015-07-08

För några dagar sedan fick jag ett brev på posten, från mina fina samarbetspartners på CAN, som även driver den här webbplatsen.
I brevet fick jag ett härligt kort där de önskade en glad sommar.
Tycker det är roligt att göra något när jag vet att det uppskattas. Att blogga här är för mig en slags terapi. Här behöver jag aldrig känna att jag är ensam om att leva med numera tidigare missbruk i familjen. Jag är INTE ensam. Du som läser detta inlägg ska veta att du inte är ensam heller.

Det är för mig en fröjd att blogga här. Jag har hamnat rätt, bland människor som förstår vad jag har gått igenom. Jag har fötts med en diagnos som inte går att bota. Jag lever med den varje liten minut av mitt liv.
Trots det tänker jag inte låta min diagnos stoppa mig från att leva livet och jobba för att uppnå mina drömmar och mål i livet.
Dagens budskap till er är att göra detsamma.

KRAAAAAAAM! 😉

Kort från Drugsmart 2015 2