En snurrig morgon!!

Gästblogg- 2011-07-07

Jag vaknade i morse och gjorde som jag brukar… klädde på mig och gick ner för att äta. Tyvärr hade jag huvudvärk redan när jag vaknade. Jag tog fram ett glas och lade ner en Citodon Brus i glaset. Glaset ställde jag på bordet. Jag sprang sen och fick mata en av katterna som var hungrig.

Jag går därfter tillbka till köket och ska fylla på vatten iglaset, med citodon, som man brukar.. men idag hade jag tagit fram ett av juice-paketen som finns hemma, Jag hällde i Ananas-juice i glaset istället för vatten. (hur kunde jag lyckas med det???)

Att dricka det här, var för sig är inga problem, men tillsammans smakar det INGET VIDARE!

OBS! prova inte det här! inget att rekommendera!

Kram på er!

Pssst… ! Håll tummarna för att jag inte gör om samma tabbe i morrn!!