En seg onsdag

Gästblogg- 2013-02-20

Har försökt att ladda batterierna i två dagar efter måndagens besök på Ädelfors folkhögskola. Igår hade jag betydligt mer energi än vad jag hade när väckarklockan ringde 8.15 i morse. Jag valde att ställa in dagens mindfullness, som jag skulle ha varit på idag. Känslan av att vakna upp och känna att det känns som att man inte har sovit alls under natten, är fruktansvärd. Jag vet att jag har sovit 8 timmar i natt i alla fall. Peppar har varit snäll och gjort mig sällskap nu på morgonen. 

Jag använder den här dagen till att fortsätta ladda batterierna. 

Fick ett mejl med info om socialstyrelsens planer. I samma mejl står det också att det är ca 1000 barn/ år bara i Sverige som föds med FASD… Det är ju inte klokt. Jag vet att siffran har ökat, men inte att det var riktigt så illa. 

Förstår man vad man utsätter sitt barn för hela deras liv, när man dricker alkohol under graviditeten? 

Ingen skulle kunna med att bjuda sitt barn på alkohol som nyfött, men som foster gör man det obehindrat. Jag ser mycket okunskap. Många känner inte ens till vad FASD står för. 

Det gör ONT i mig. 

Kram!