En seg måndag!

Gästblogg- 2013-07-01

Ibland glömmer jag bort att jag behöver vila när jag igång och gör saker. I morse vaknade jag och kände mig som ett VRAK! Huvudet kändes som bly, ungefär som att jag inte hade sovit något på minst en vecka. Jag vet att jag har sovit i ca 8-10 timmar i natt Det var hemskt. Huvudet kändes så tungt så att jag var tvungen att hålla mig i sänggaveln för att kunna hålla mig upprätt medan jag gick mot toaletten, några meter bort. Lite creapy måste jag erkänna. 

När jag vaknade några timmar senare, var jag lite piggare. Har varit seg i skallen hela dagen. Som det känns nu, kan jag inte jobba. Jag gillar inte tanken på att sätta upp mig på jobb. Komma ena dagen för att vara hemma och sjuk nästa. vad ger det för bild? samtidigt gör det mig ledsen inombords, för att viljan finns, men orken är totalt bortblåst. Jag får en känsla av att man blir oberäknerlig om chefen känner behöv av mig och jag aldrig kan säga säkert att jag kommer. För mig känns det inte bra. 

Som tur är så ska jag till läkaren om två veckor. Hoppas på besked som kan ta mig framåt, mot mina planer med jobb i höst. 

Jag har försökt ta mig för att göra mer på dagarna, för att jag SKA bli piggare och må bättre, men det visade sig ge motsatt effekt. 

Hoppas hursom helst, hitta en lösning som passar mig och mitt sätt att leva. 

Jag kan inte låta bli att lägga skulden på alkoholen. Det är ju tack vare den som jag har mina bekymmer. 

Trots det försöker jag att alltid möta alla med ett leende, och skämtsamma kommentarer. Det är inte lätt när dagar som denna kommer. 

Nu måste jag sova! 

God natt!