En overklig känsla!

Gästblogg- 2011-06-17

När jag tänker tillbaka på allt jag gjort i mitt 23-åriga liv, och hur låga oddsen var enligt läkarna för att jag skulle överleva, måste jag än idag ibland nypa mig i armen, för att förstå att JAG HAR KLARAT AV DET! Jag lyckades överbevisa all vårdpersonal som inte trodde på mig. Det känns fortfarande overkligt, när jag tänker på det.

En väninna till mina fosterföräldrar, var här på besök i veckan, för att hjälpa till med studentfirandet av en av mina fostersystrar.

Hon berättade för mig att hon berättar fortfarande för andra, som hon känner, där hon bor, om mig.

Tänk att jag är den tjejen som journalisterna ville skriva om, när jag var 4 år, pga mitt bagage och min historia. Den historian kommer jag ALLTID bära med mig.

Jag funderar också på lite andra saker. Mer tar vi i nästa inlägg.

Ciao!