En lugn vecka...

Gästblogg- 2013-02-13

Den här veckan har jag tagit det lugnt. Skönt med tanke på att tidigare veckor har varit fullspäckade, med föreläsningar,filminspelning i Göteborg och läkarbesök. Nästa vecka är det dags för en ny föreläsning om ”livet med FAS” på Ädelfors folkhögskola. (Inget får gå snett, den här gången) och en tidningsintervju för tidningen Accent..Artikeln om mig kommer ut i mars. 

Den här veckan är det kampanjvecka ”Vart femte barn”, som bygger på att uppmärksamma alla de barn som lever med missbruk i familjen. 

Jag vill passa på att tacka er alla där ute, som såg Drugsmart´s fina film om mig och min korta story. Det är roligt att se att det man gör uppskattas. FASD är inte lätt att leva med. 

att behöva ha mamma eller pappa med sig till läkaren, för att få läkaren att lyssna på MIG i vuxen ålder, känns inte bra på så vis att många får gå till läkaren själva som vuxna. Det är åt det hållet jag strävar – självständighet. 

Blir mötet med sjukvården lättare när någon annan är med mig, så får det vara så. 

Önskar er en fin kväll!