En liten befrielse

Gästblogg- 2013-12-24

Det här har jag drömt om hur länge som helst, men har känt att jag inte haft de ”rätta verktygen” för att genomföra det. Jag har dels varit rädd för att det har varit för kallt, och att jag ska behöva frysa. För två dagar sen hittade jag de här två klänningarna som jag fastnade för och redan hunnit använda. Pga min lilla tunna kropp, går jag hellre i kläder som håller mig varm samtidigt som de är snygga, än att ha för tunna kläder på mig. Nu kan jag ha klänning på vintern (om tempen visar plusgrader). Det känns som en liten befrielse. 

Jag kan i viss mån känna mig graciös i klänning utan att frysa. 

Idag var jag tomtenisse, och fick träffa många barn – en del rädda – en del glada och orädda i mötet med mig och tomtefar. 
Att få vara tomtenisse idag var roligt, just för att jag såg allt annat än missbruksproblem i familjen. Jag såg välmående och friska föräldrar som ville dela denna dag med sina barn! Att dessutom få höra barnen samtala med tomten om sina önskade julklappar blev för mig en upplevelse som jag sent kommer glömma.  

Kram!