En lång dag!

Gästblogg- 2013-01-26

Idag har jag varit på en arkivdag i vårt församlingshem. Hembygdsföreningen stod som arrangör. Jag satt i en liten egen vrå ,och sålde min bok ”Jag blev frisk av kärlek” 

Fick några böcker sålda, men fick också en hel del fina kommentarer av de som var där, som redan hade läst den. Det är så kul att höra att det är så många som gillar den. TACK! för det fina orden om den. Det värmer, verkligen. 

Har någon av er läsare, läst min bok än? vad tycker ni om den? 

När jag berättade om vad boken handlar om, så var det ingen som kände till, vad FAS är. 

Hur många av er, som läser min blogg, visste om vad FAS är, före att ni börjat läsa den? 

Nästa vecka ska jag jobba vidare med att sprida kunskapen om FAS. Har en föreläsning på Vara folkhögskola, på torsdag. På onsdagen ska jag iväg till Göteborg på ”hemligt uppdrag” som jag inte vet om jag får tala om nu. Det får vara hemligt tills vidare.  

Fram till onsdag ska jag vila upp mig så att jag är full av energi igen. 

Kram! 😉