En händelserik vecka

Gästblogg- 2016-03-05

Det har minst sagt varit en händelserik vecka. I måndags jobbade jag dubbelpass, på två olika ställen. I tisdags var jag på ultraljudsundersökning, för att se vad smärtan i min högra sida i magen beror på. Det kan de inte säga helt säkert. Men slangen verkar vara orsaken. Efter det var jag på praktik. Det gick ganska bra.
I onsdags var jag i stallet och red.
Resten av veckan har varit okej.
Har känt mig mentalt trött.
Igår kväll kom ångesten med kraft. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag är igång så mycket. Kanske lite för mycket.
Mellan alla inbokade besök och jobb, så har jag försökt att jobba med min andra bok. Det är inte helt lätt. Många tankar kring hur jag ska skriva snurrar runt. Vet inte riktigt vad som känns bäst. Filar just nu på första kapitlet för att jag ska slippa ändra hela manuset och ge mig själv en massa extra jobb.

I morgon ska jag däremot vara med och utbilda blivande ungdomsledare inom ridsporten för andra året. Ska bli roligt att se hur det går. Håll tummarna för att det går bra. Deltagarantalet är fler än 30 tror jag.
Hoppas på en god natts sömn och att jag har massor av energi mentalt. Det lär behövas.

Hörs om en vecka igen. Roligare att skriva lite längre inlägg. Då ska jag göra något mindre roligt – dra ut visdomständer. Berättar hur det har gått nästa helg.  På tal om att dra ut tänder. Drömde om det nu i veckan och att det skulle göras med PINCETT?! Hur galet är inte det? Tur att verkligheten är en annan.