En film som berörde mig som barn

Gästblogg- 2015-05-10

Nu har jag bloggat om mig och min vardag med FAS sedan starten, så jag byter inriktning lite kommer fortsätta att blogga om sådant som är anknutet till alkoholen och drogerna på något sätt. Mina känslor och tankar till något som jag läst, sett eller hört. Låter det intressant?

En film som berörde mig som barn var Fantastiske Wilbur från 1973.  När jag ligger en kväll och tittar på filmen, kommer min fostermamma upp och frågar:
– Varför tittar du på den filmen?

Jag utbrister utan någon närmare eftertanke.

– Men mamma! Det är ju jag!
Varför svarade jag henne på det viset?
Jo, det var ju så att Wilbur togs ifrån sin mamma tidigt och skulle till slakt. Wilbur blir omhändertagen av flickan på gården där han bor. Fern heter hon.

Jag blev också tagen från min mamma när jag var liten och ingen trodde på min förmåga att överleva så det var lite samma öde.