En dag i shoppingens tecken

Gästblogg- 2013-07-08

Nu närmar sig bokmässan med stormsteg. Två månader kvar. Känner att det vore skönt att veta i ganska god tid före vad jag ska ha på mig. Idag har jag varit ute tillsammans med Per (pojkvännen) och en tjejkompis och haft siktet inställt på just det. Oftast när jag går ut och ska kolla efter kläder, så tänker jag ”dags att gå och kolla på barnavdelningen igen då!” Visst blir det billigare än för de andra vuxna, men jag vill kunna gå i snygga kläder samtidgt som jag ser vuxen ut. Idag hittade jag en kofta i XS, på vuxen avdelningen, som satt riktigt snyggt på mig, som dessutom går i det temat som jag ska ha som en röd liten tråd, den dagen. Det där med kläder är SVÅRT! En del butiker har stora storlekar och, andra har samma ”mått” fast i små storlekar. Det är svårt att komma ihåg vilka butiker som har vad. 

Jag har även tittat lite på olika sidor, på nätet, men där är jag tveksam, på om jag verkligen vågar beställa det. Det kan ju vara för stort. 

Hoppas att ni får en trevlig måndag kväll! 

Kram!