En dag i Göteborg!

Gästblogg- 2013-11-16

Idag har jag varit i Göteborg hos min mamma och hälsa på, tillsammans med min pojkvän. Eftersom inte är i Göteborg, som jag, fick jag ta ledningen och hitta hem till mamma på egen hand. I vanliga fall brukar mamma möta upp vid tåget, men inte den här gången. Jag hittade från tåget till rätt hållplats på resecentrum, men blev osäker på den sista biten från hållplatsen där vi klev av, i området där mamma bor. Använde mig av GPS:en ortfarande är 11för att hitta rätt. 😉 
När vi skulle hem igen, var det pojkvännen som hittade till hållplatsen hos mamma. Konstigt att jag inte hittar där omkring, eftersom jag har varit där minst hundra gånger. 

Jag måste erkänna att mitt självförtroende fick en rejäl skjuts av det där med tanke på att jag inte har så lätt för att hitta som andra kanske har. Jag tror att det är övning från min sida som saknas. När jag går själv har jag lättare för att lära mig nya vägar. 

Kram!